Bioresonantie consult mens


Consult op afstand

Een bioresonantie-meting op afstand is mogelijk! Met behulp van een speekselmonster (speeksel uit een schone mond verzameld op een wattenstaafje) kan ik het complete lichaam doormeten. Dan hoeft u niet naar de praktijk te komen, maar enkel een speekselmonster op te sturen. Dit is bijvoorbeeld heel praktisch bij baby’s/jonge kinderen, zodat ze niet voor lange tijd stil moeten liggen/zitten tijdens een meting. Maar ook als u bijvoorbeeld ver weg woont, ziek bent of liever niet naar de praktijk komt, dan is een bioresonantie-meting op deze manier altijd mogelijk.

Speekselmonster versturen: verzamel op een wattenstaafje wat speeksel uit de binnenkant van de wang, uit een schone mond. Stop het wattenstaafje in een plastic zakje en verpak het vervolgens in aluminiumfolie. Dit kan in een envelop naar mij verstuurd worden.

Compleet consult
Het eerste consult zal 1,5 tot 2 uur in beslag nemen. Dit omdat ik start met een volledige meting waarbij het gehele lichaam en alle structuren mee worden genomen, evenals voedingstekorten, allergieën, en belasting van bacteriën/virussen/parasieten. Op deze manier krijgt u een compleet beeld van alle disbalansen die aanwezig zijn, en kunnen we zo optimaal mogelijk een behandelplan gaan opstellen. In het behandelplan staan de adviezen ten aanzien van supplementen/geneesmiddelen, het mijden van specifieke voedingsmiddelen of stoffen waar het lichaam allergisch op reageert, en welke bioresonantietherapie eventueel ingezet kan worden. In het vervolgconsult gaan we de eerder gemeten disbalansen checken en kunnen we een bioresonantiebehandeling starten indien geïndiceerd. De vervolgconsulten zullen korter duren, omdat we dan niet meer het gehele lichaam hoeven door te meten, maar gericht de disbalansen checken en eventueel gaan behandelen. Een behandeling varieert tussen de 25 en 60 minuten (soms langer), afhankelijk van de klachten.

Kort consult
Uiteraard is het ook mogelijk om een kort consult af te nemen, waarbij heel specifiek gemeten en eventueel ook direct behandeld wordt. Denk hierbij aan een allergiemeting, de behandeling van een schimmelnagel of voet, of bij een belasting van een specifieke bacterie of virus. Bedenk wel dat ik tijdens een kort consult niet het gehele lichaam door kan meten, waardoor mogelijk belangrijke disbalansen gemist worden en niet meegenomen worden in de behandeling.