Natuurlijke bestrijding tegen teken en vlooien

Bioresonantiehanger + etherische oliën spray
Setprijs € 59,-

Bioresonantiehanger
Deze zilveren hanger voor hond en kat bevat een combinatie van bioresonantie frequenties om uw dier weerbaarder te maken tegen teken en vlooien.

De hanger kan eenvoudig aan de halsband bevestigd worden. Voor een maximaal effect dient de hanger het grootste gedeelte van de dag gedragen te worden, eventueel ‘s nachts niet. Houd er rekening mee dat het een aantal dagen kan duren voordat de bescherming is opgebouwd. Na 1 jaar kan de hanger opnieuw opgeladen worden.

Prijs hanger los: 39 euro

Etherische oliën spray
De spray bevat pure etherische oliën en zorgt ervoor dat uw hond een geurscherm om zich heen krijgt waar teken en vlooien niet van houden. Spray uw hond in voordat u gaat wandelen, vooral in bosrijke gebieden. U kunt ook uzelf en uw kleding insprayen om ook zelf beschermd te zijn. De spray is NIET geschikt voor katten, de hanger wel.

  • Wist u dat de insecticiden in een anti-teken/vlooienproduct schadelijke gevolgen kunnen hebben voor de gezondheid van uw dier en uzelf? Tenslotte moet het middel de teek of vlo doden, en ondanks dat de dosering niet dodelijk is voor hond of kat is het zeker een belasting voor het lichaam en kan het schade aanrichten.
  • Wist u dat een anti-teken/vlooienproduct met insecticiden uw dier niet minder aantrekkelijk maakt, en een teek nog altijd kan bijten en het dier besmetten met bijvoorbeeld Lyme?

werking

De werking van de hanger en spray worden sterk beïnvloed door de gezondheid en weerstand van het dier. Wanneer een dier een lage weerstand heeft zullen de hanger en/of spray mogelijk minder goed hun werk doen. In dat geval is het raadzaam een bioresonantie meting uit te laten voeren, zodat disbalansen in kaart worden gebracht en we gericht de gezondheid van uw dier kunnen gaan verbeteren.