Bioresonantie consult dier


Bioresonantie meting

U hoeft niet perse met uw dier naar mij toe te komen, middels een plukje haar kan ik een dier geheel doormeten op zijn/haar disbalansen. Dit scheelt veel stress bij het dier, en de meting is zeker net zo nauwkeurig. Van tevoren krijgt u een invulformulier toegestuurd waarop u uw gegevens en dat van uw dier kunt invullen, samen met informatie over de klachten. Na de meting stuur ik u per email een uitgebreid rapport met de bevindingen en het op maat gemaakte behandelplan.

Complete scan
Met een complete scan meet ik het gehele lichaam van het dier door op disbalansen, inclusief het testen van voer en supplementen en aanwezigheid van allergieën. Op die manier krijgt u een compleet plaatje van de gezondheid van uw dier. Indien gewenst kunnen er bioresonantiedruppels gemaakt worden, op maat gemaakt voor uw dier en de betreffende klachten.

Deelscan
Uiteraard kunt u ook een deelscan laten uitvoeren, waarbij ik heel gericht ga meten naar aanleiding van de klacht. Bijvoorbeeld bij een blessure, belasting van een bacterie of virus, het uitvoeren van een allergietest, testen van tekorten in vitaminen en mineralen of enkel het testen van voer en supplementen. Bedenk wel dat ik hierbij niet het gehele lichaam door meet, en we belangrijke disbalansen kunnen missen waardoor het behandelplan mogelijk niet optimaal is.

Bioresonantie behandeling
Indien gewenst kunnen we een bioresonantie-behandeling inzetten door de juiste frequenties voor uw dier vast te leggen in een drager (water met alcohol) die ik u in een flesje opstuur per post. De behandeling bestaat dan uit het twee maal per dag toedienen van druppels, gedurende twee weken. Eventueel kunnen we ook andere middelen zoals celzouten of voedingssupplementen inzetten om de behandeling te ondersteunen. Hoe snel u verbetering bij uw dier zult zien zal afhangen van de klacht, hoe lang deze al aanwezig is en de gevoeligheid van het dier. In sommige gevallen is de verbetering bij een dier al binnen enkele dagen merkbaar, in het geval van grotere en langdurige belastingen zullen er meerdere behandelingen nodig zijn.