Welkom bij Praktijk Krista Sand

Bij de praktijk van Krista Sand kunt u terecht voor bioresonantie-metingen en -behandelingen voor mens en dier. Vanaf 2021 behoort klassieke homeopathie ook tot de mogelijkheden, voor zowel mens als dier.

Bioresonantie kan ingezet worden bij talloze klachten, zoals vermoeidheid, lage weerstand, luchtwegaandoeningen, darmproblemen, blessures, voedselallergieën, hooikoorts, spier- en gewrichtsklachten, verminderde orgaanfunctie, hormonale verstoringen, bacteriële/virale belasting, etc.

Bioresonantie is een hele veilige methode om mens en dier weer terug in balans te brengen. Het is zelfs geschikt voor hele jonge baby’s. Een bioresonantie-meting en -behandeling is pijnloos, u voelt er vaak niets van.

  • Kunt u er niet precies achter komen wat er mis is met uw dier? Dan kan een bioresonantie-meting enorm helpen om meer inzicht te krijgen in de gezondheid van uw dier.
  • Heeft u regelmatig last van uw darmen, maar weet u niet precies wat de oorzaak hiervan is? Met bioresonantie is het mogelijk om te testen welk voedsel of welke stof u niet kunt verdragen, en welke tekorten in vitaminen en mineralen u heeft.
  • Heeft u vaak last van pijn als gevolg van een chronische aandoening? Met bioresonantie is het mogelijk pijn te verlichten, en daarnaast erachter te komen welke andere factoren van invloed hierop zijn (zoals voedingstekorten).
  • Heeft uw dier zich bezeerd, maar weet u niet precies wat er aan de hand is? Een bioresonantie-meting kan informatie geven over welke weefsels precies beschadigd zijn.
  • Is uw dier al langer niet helemaal fit? Een bioresonantie-meting kan inzicht geven in een mogelijke belasting van een bacterie, virus of parasiet.

Let op, een bioresonantie-meting/behandeling kan een arts of dierenarts nooit vervangen,
raadpleeg altijd een arts of dierenarts indien u of uw dier acuut of ernstig ziek is.